Το Goodbyte περνάει σύντομα στην τρίτη του version και ψάχνει νέους συνεργάτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ξέρουμε ότι οι αναγνώστες μας (δηλαδή εσύ!) είναι πολύ πιο «διαβασμένοι» από τον μέσο όρο. Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις κομμάτι της νέας μας ομάδας, διάβασε παρακάτω τι χρειάζεται να μας στείλεις.

Update: Φυσικά το Goodbyte δεν θα μείνει με αυτή την εξωτερική εμφάνιση. Σύντομα θα φορέσουμε καινούργιο theme, φτιαγμένο στις απαιτήσεις μας.

Η πρόσκληση αυτή έχει στόχο την δημιουργία μιας πρωτότυπης ομάδας για τα ελληνικά δεδομένα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν θα βρεις αλλού, θέλουμε η άποψη μας να είναι διαφορετική και να βασίζεται στο πάθος μας για την τεχνολογία και τις γνώσεις μας για το αντικείμενο.

Ήδη ξέρουμε αρκετούς από εσάς που ασχολείστε καθημερινά με τον χώρο της τεχνολογίας, άλλα ξέρουμε ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κι εσάς που δεν είχαμε την χαρά να γνωριστούμε μέχρι σήμερα.

Είσαι ένας από εμας αν…

– Θέλεις όχι μόνο να διαβάζεις, αλλά και να λες την άποψη σου δημόσια
– Πιστεύεις ότι κάτι λείπει από το ελληνικό ίντερνετ
– Έχεις γνώσεις και άποψη
– Θέλεις να πιάνεις στα χέρια σου ότι πιο νέο κυκλοφορεί, πριν από τους υπόλοιπους
– Δοκιμάζεις ότι καινούριγο υπάρχει σε software και hardware
– Έχεις (ή θα ήθελες να έχεις) ένα δωμάτιο γεμάτο περίεργα gadgets…

Στείλε μας τα παρακάτω στοιχεία στο goodbytegr { a t } gmail.com και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες.

– Όνομα/Επώνυμο
– Ηλικία
– Περιοχή
– Επάγγελμα (Φοιτητής/Part-time/Full-time/άνεργος)
– Αγαπημένο mobile λειτουργικό
– Αγαπημένη συσκευή
– Ποιο θες να είναι το επόμενο σου gadget!

Καλή επιτυχία σε όλους 😀

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ