Καλή τεχνολογική εβδομάδα σε όλους! To StarTech νούμερο 15 είναι εδώ και σας μεταφέρει, όπως πάντα, τις καλύτερες ειδήσεις των προηγούμενων επτά ημερών. Ξεκινήστε την μέρα σας με τον καλύτερο τεχνολογικό τρόπο.

Το StarTech είναι η εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή του Goodbyte.gr. Σκοπός του StarTech, είναι να σας μεταφέρει σε τίτλους ότι σημαντικότερο συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, βάζοντας σας στο κλίμα για τις επόμενες επτά ημέρες.

Διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά και συνήθως περιέχει 10 ειδήσεις για όλα τα γούστα. Android, Apple, Windows, επιστήμη, internet, software και οτιδήποτε ενδιαφέρον συνέβη μέχρι και λίγες ώρες πριν, θα το βρείτε στο StarTech.

Απλά πατήστε το Play και φύγαμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSony Xperia Z, 999 φωτογραφίες σε 68 δευτερόλεπτα
Επόμενο άρθροLG, 7 Βραβεία στα iF Design Awards [Δ.Τ]
Η λατρεία του για οτιδήποτε ηλεκτρονικό ξεκινά από πολύ πολύ παλιά, από το πρώτο του PC μέχρι και σήμερα στην εποχή των smartphones, των φτηνών laptop που κάποτε ήταν όνειρο μακρινό και των gadgets όλων των ειδών που προσθέτουν ηλεκτρονικές πινελιές στη ζωή του. Προσπαθεί να το παίξει αντικειμενικός, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι Google/Android fan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ