Από τότε που βγήκε το The Last of Us, δημιουργήθηκαν τόσοι πολλοί fans περιμένοντας πως και πως για δεύτερο sequel της σειράς λόγω του ότι το παιχνίδι τελείωσε κάπως περίεργα δημιουργώντας πολλές ερωτήσεις! Έτσι λοιπόν σιγά σιγά δυναμώνουν οι φήμες για το The Last of Us 2 και αυτήν την φορά, ο γνωστός insider της βιομηχανίας, shinobi602, ανέφερε πως η ανακοίνωση του The Last of Us 2 θα γίνει νωρίτερα από όσο νομίζουμε, σε ένα thread του NeoGAF για την E3 2017.

neogaf4

Όπως βλέπετε στο screenshot, ο shinobi602, θα δούμε την ανακοίνωση του The Last of Us 2 να γίνεται στα πλαίσια του PSX 2016. Εκεί, στο διήμερο event της Sony, θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια για επίδειξη και panels, όπου κάποια είναι ακόμη μυστικά, σύμφωνα με το PS Blog. Κρατάμε την φήμη και συνεχίζουμε!

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Περιμένετε να γίνει νωρίτερα η ανακοίνωση του παιχνιδιού;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNo Man’s Sky: Διαθέσιμο το Foundation Update 1.1
Επόμενο άρθροPlaystation Plus: Δωρεάν παιχνίδια Δεκεμβρίου 2016

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ