Το Pokémon Go, θα γίνει μεγαλύτερο, σύμφωνα με έναν εργαζόμενο από τα Starbucks. Οι εικόνες που έχουν δημοσιευθεί από τον ίδιο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την Niantic ή από την Pokémon εταιρεία ή ακόμα και από τα Starbucks αλλά υπάρχουν και άλλες πηγές στο Reddit.

Τον Νοέμβριο, κάποιοι fans του παιχνιδιού, μπήκαν βαθιά μέσα στα δεδομένα του Pokémon Go και βρήκαν 100 υπάρξεις από το Pokémon Gold, το Pokémon  Silver καθώς και τον κώδικα του Pokémon Ditto.

Πάντως θα είναι ενδιαφέρον να μπουν και άλλα Pokémon. Το βασικότερο θέμα όμως, είναι το παιχνίδι να αποκτήσει νέες δυνατότητες και να μην μείνει το κλασσικό βρίσκω μόνος μου Pokémon και χαίρομαι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροUncharted: The Lost Legacy Trailer
Επόμενο άρθροΤο Dark Souls 3 τρέχει στο Nintendo Switch

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ