Μετά από τόσα χρόνια, με τον ερχομό του Switch, η Nintendo μπαίνει στον κόσμο της συνδρομητικής υπηρεσίας όπως η Sony και η Microsoft. Πολλές από τις πληροφορίες παραμένουν άγνωστες ακόμα για την συνδρομητική υπηρεσία της Nintendo αλλά έχουμε μια νέα για την τιμή.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Tatsumi Kimishima, ανέφερε πως η συνδρομητική υπηρεσία θα κοστίζει 2,000 – 3,000 yen ετησίως, όπου αυτό μεταφράζεται σε 16.39-24.58 EUR. Αυτό καθιστά την τιμή φθηνότερη από του Playstation 4 και του Xbox One. Πάντως έχετε υπόψιν ότι η τιμή που ανέφερε αφορά την αγορά της Ιαπωνίας. Μέχρι να μάθουμε τι προσφέρει και πόσο κοστίζει στην Ευρώπη, κρατάτε μικρό καλάθι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPlaystation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια Φεβρουαρίου 2017
Επόμενο άρθροOnePlus 3T Βίντεο Review σε ανάλυση 4K στο Goodbyte Youtube Channel
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ