Αν και λίγο καθυστερημένα, η Nintendo ανακοίνωσε την Online υπηρεσίας της νέας της κονσόλας εξηγώντας το τι θα προσφέρει. Η υπηρεσία ονομάζεται Nintendo Switch Online και θα προσφέρεται δωρεάν έως το 2018 όπου τότε για να μπορέσει κάποιος να την χρησιμοποιήσει θα πρέπει να εγγραφεί ως συνδρομητής πληρώνοντας ανάλογα για το πόσο καιρό θέλει να είναι εγγεγραμμένος. Οι τιμές καθώς και η διάρκεια τους, είναι οι εξής:

  • 1 Μήνας | $4
  • 3 Μήνες | $8
  • 12 Μήνες | $20

Συγκρίνοντας τις υπηρεσίες που διαθέτουν η Sony και η Microsoft, διακρίνουμε τεράστια διαφορά και στις τιμές καθώς και στα προνόμια. Η Nintendo θα προσφέρει στους συνδρομητές της δωρεάν κλασσικά παλιά παιχνίδια προς κατέβασμα στο Switch για όσο καιρό διαρκεί η συνδρομή. Να σημειώσουμε πως τα κλασσικά παιχνίδια δεν θα αντικαταστήσουν το Virtual Console που ήδη υπάρχει, θα είναι τελείως διαφορετικό σύμφωνα με την εταιρεία. Ας ελπίσουμε να προσθέσει και άλλα προνόμια κατά καιρούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροARMS: 2.2GB το μέγεθος του νέου Nintendo Switch τίτλου
Επόμενο άρθροNeed For Speed Payback: Αποκαλύφθηκε και φαίνεται αρκετά δυνατό
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ