Η Nintendo όπως είχε υποσχεθεί σήμερα, ανακοίνωσε μέσω βίντεο preview trailer, το Nintendo ΝΧ στις 17:00 σε ώρα Ελλάδος και έδωσε την τελική ονομασία Nintendo Switch στην αναμενόμενη και υποσχόμενη πολλά κονσόλα της. Πρόκειται για μία docking station – φορητή κονσόλα όπως είχαν προαναφέρει μερικές φήμες. Από τι μας δείχνει το βίντεο, ο χρήστης θα μπορεί να παίξει στο σπίτι του κανονικά όπως σε κάθε κονσόλα, στην υπέροχη και μεγάλη του τηλεόραση καθώς και να την κάνει φορητή όταν θέλει να φύγει. Και αυτήν την φορά, ναι! είναι και φορητή στην πραγματικότητα όπως φαίνεται και στο βίντεο (όχι όπως το Wii U). Στο trailer από τι βλέπουμε δείχνει 3rd party games όπως το Skyrim καθώς και Nintendo Exclusive Games. Η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο του 2017 και φαίνεται υποσχόμενη. Tο Goodbyte θα είναι πρώτο που θα δοκιμάσει την κονσόλα καθώς και θα κάνει και unboxing. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

14702407_1148915558526229_7957152894511190880_n nintendo_switch_9-0-0 nintendoswitch_hardware-0-0 nintendo-switch-pro-controller nintendoswitch_hardware2-0-0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Nintendo υπόσχεται μια πρώτη ματιά του NX
Επόμενο άρθροApple Event στις 27 Οκτωβρίου για παρουσίαση νέων προιόντων

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ