Η τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού Pokémon Go, φέρνει πίσω την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όπου με έναν μυστηριώδη τρόπο είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής στο iOS. Για να την χρησιμοποιήσετε, κρατήστε το τηλέφωνό σας ανάποδα pokemon-go-tips-tricks-secrets-001ενώ παίζετε. Η οθόνη θα ψιλό-σκοτεινιάσει ώστε όταν περπατάτε να ειδοποιήστε για ένα Pokémon buzz χωρίς να χρειαστεί να κοιτάτε το κινητό κάθε λίγο και λιγάκι.

Επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό στην ενημερωμένη έκδοση που μπορεί να μην δούμε ακόμα είναι η λειτουργία Nearby Pokémon (Κοντινό Pokemon), όπου βρίσκεται σε στάδιο δοκιμής αυτήν την στιγμή. Αυτό θα σας δείξει ποια pokéstop έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε ένα συγκεκριμένο Pokémon.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο σε «ένα υποσύνολο των χρηστών» σύμφωνα με την Niantic και φαίνεται ότι η δοκιμή είναι επικεντρωμένη γύρω από το Σαν Φρανσίσκο για τώρα. Δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τους χάρτες τρίτων που κατάργησε η Niantic, αλλά φαίνεται να είναι μια βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη επίσημη εφαρμογή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGoodbyte.gr: Μια νέα αρχή!
Επόμενο άρθροFacebook: Θα προβάλει διαφημίσεις ακομα και αν έχετε Ad Blocker
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ