Εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια η Apple δεν ανανέωσε ούτε το παρά μικρό που έχει να κάνει σχέση με την σειρά Mac Pro. Αρκετά απογοητευτικό αν καλό σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μια σειρά που περιλαμβάνει μια γκάμα πολύ καλών υπολογιστών για επαγγελματίες.

Έτσι λοιπόν, μπορούμε να επιλέξουμε πλέον το βασικό μοντέλο των $2.999 δολαρίων όπου θα δούμε έναν επεξεργαστή Intel Xeon εξαπύρηνο  με δύο κάρτες γραφικών AMD D500s και 16GB RAM ενώ στο premium μοντέλο των $3.999 δολαρίων θα υπάρχει επεξεργαστής Xeon οκταπύρηνος  με δύο D700 κάρτες γραφικών. Παρόλα αυτά δεν θα έχει USB Type-C θύρες και θα παραμείνει με τις κλασσικές έξι θύρες Thunderbolt 2, δύο Ethernet θύρες, μία θύρα HDMI και τέσσερις θύρες USB-A. Τέλος, το μοντέλο με τον εξαπύρηνο επεξεργαστή είναι ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Apple. Η Apple επιβεβαίωσε επίσης πως ετοιμάζει ένα ολοκαίνουριο Mac Pro για την επόμενη χρονιά με την pro οθόνη της εταιρίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Project Scorpio θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 6 Απριλίου 2017
Επόμενο άρθροCars 3: Driven to Win το νέο παιχνίδι της επερχόμενης ταινίας
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ