Το Goodbyte ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια σαν ιδέα, σαν μία όμορφη συζήτηση, σαν ένα όνειρο που στο τέλος κατάφερε και έγινε πραγματικότητα από δύο φίλους που πάντα είχαν μεταξύ τους μια καλή και όμορφη συνεργασία. Αργότερα όμως, καθώς περνούσε ο καιρός παρόλο που είχαν καλή διάθeση και ένα blog το οποίο λειτουργούσε άψογα, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την λειτουργία του λόγω του ότι είχαν άλλες δουλειές και τους πίεζε ο χρόνος. Και έτσι το blog έκλεισε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ενός χρόνου. Ήρθε όμως μια μέρα ένας άνρθωπος που θέλησε να την ξαναζωντανέψει, ήθελε να την ξαναδεί σε λειτουργία καθώς είχε πάθος για την τεχνολογία. Και έτσι έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη! Τους ζήτησε να του επιτρέψουν να λειτουργήσει ξανά την ιστοσελίδα με δική του ευθύνη και δουλειά και όταν χρειαστεί θα βοηθάνε και εκείνοι. Σήμερα λοιπόν το Goodbyte, είναι ένα από τα πιο έμπιστα ελληνικά blog που αφορούν την τεχνολογία και ξαναήρθε για να μείνει! Εδώ θα βρείτε ειδήσεις, reviews και συμβουλές τεχνολογίας, κινητών τηλεφώνων, για tablets, για gaming και για πολλά άλλα που θα σας αρέσουν.

Έτσι για πρώτη φορά φέρνουμε την δικιά μας εφαρμογή στα Android Smartphones και θα είναι πλέον διαθέσιμη από σήμερα Σάββατο 17/9/2016 μέσω του Google Play Store, για να μπορείτε να έχετε το Goodbyte στην τσέπη σας, όπου και να βρίσκεστε!

Σύντομα και στα υπόλοιπα Smartphones!

Κατεβάστε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ εδώ

screenshot_2016-09-16-17-31-35 screenshot_2016-09-16-17-31-43 screenshot_2016-09-16-17-31-49

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 7 Plus: Ξεπουλήθηκαν όλα μέσω προ-παραγγελιών
Επόμενο άρθροΤο iPhone 7 είναι εδώ! Quick Hands On
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ