Πριν κάποιο καιρό, περίπου ένα χρόνο, το δημοφιλές Twitter είχε εξαγοράσει μια μικρή εταιρεία, ασχολία της οποίας ήταν η μουσική μέσω του Ίντερνετ. Ο σκοπός ήταν μάλλον προφανής. Μια μουσική υπηρεσία από το Twitter.

Η εταιρεία μουσικής αναζήτησης We are Haunted ανήκει πλέον στο γκρουπ του Twitter, όπως αποκάλυψε μέλος της εταιρείας, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούσε την beta έκδοση της νέας εφαρμογής μουσικής από το κοινωνικό δίκτυο. Ας ελπίσουμε πως δεν μας κοροϊδεύει!

Η εφαρμογή τώρα, θα είναι αρχική ξεχωριστεί από το Twitter, ώστε να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα, ωστόσο εάν ο χρήστης διαθέτει λογαριασμό, θα ακούει τραγούδια βασισμένα στα Follow που έχει κάνει σε διάφορους καλλιτέχνες. 4 διαφορετικά modes θα έχει η νέα εφαρμογή. θα είναι τα #NowPlaying, #Popular #Suggested και #Emerging. Στο πρώτο θα ακούτε τραγούδια που ακούν και άλλοι χρήστες εκείνη την στιγμή, στο δεύτερο, τα πιο δημοφιλή τραγούδια θα φτάνουν στα ακουστικά σας, στο τρίτο μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια που έχει επιλέξει η εφαρμογή για εσάς, βασισμένη στα άτομα τα οποία ακολουθείτε, ενώ το τελευταίο mode θα σας προτείνει τραγούδια από ονόματα που γίνονται σιγά σιγά δημοφιλή!

Λέτε να πιάσει αυτή η κίνηση του Twitter;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ