Λίγο καιρό αργότερα, μετά από την αναμενόμενη ανακοίνωση των νέων Macbook Pro 2016, ανακοινώθηκαν οι επίσημες τιμές για την ελληνική αγορά. Ξεκινώντας με το entry-level μοντέλο το 13″ MacBook Pro 2016 χωρίς Touch Bar θα πωλείται στα €1879. Πηγαίνοντας στα MacBook Pro με Touch Bar, εκεί οι τιμές ξεκινούν για το 13″ μοντέλο (Intel Core i5 2.9GHz dual-core, 256GB SSD) από τα €2229 και αγγίζουν τα €3449 για το 15″ MacBook Pro με Intel Core i7 2.7GHz quad-core και 512GB SSD.

Οι τιμές είναι υπερβολικές και ειδικά για την ελληνική αγορά, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ από την Apple και γενικά από τις άλλες εταιρείες τεχνολογίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPokémon Sun και Pokémon Moon: A World Beyond Trailer
Επόμενο άρθροXiaomi Mi Note 2: ξεπούλησε μέσα σε 50 δευτερόλεπτα

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ