Η Microsoft πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο Surface Book i7, όπου αποτελεί μια ανανεωμένη εκδοχή του περσινού Surface Book. Η Microsoft αναφέρει πως το νέο μοντέλο είναι τρεις φορές ισχυρότερο από το MacBook Pro 13” της Apple. Η απόδοση των γραφικών του έχει διπλασιαστεί, ενώ προσφέρει και 30% περισσότερη αυτονομία, λόγω των περισσότερων μπαταριών που έχουν προστεθεί σε αυτό. Η συνολική τους απόδοση αγγίζει πλέον τις 16 ώρες συνεχόμενης χρήσης. Επίσης, έχει νέο σύστημα ψύξης.

Οι προπαραγγελίες του νέου Surface Book i7 έχουν ξεκινήσει στις ΗΠΑ, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο με τιμή $2.399 δολάρια.

hq720 surface-book surfacebook6-1024x768

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροWindows 10 Creators Update: Έρχεται την άνοιξη του 2017
Επόμενο άρθροMacbook Pro: Αυτό είναι.. πάλι…
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ