Μάλλον κράτησε πολύ το Microsoft Band που προοριζόταν για fitness περιπτώσεις! Η Microsoft, πέραν του ότι δεν θα προσφέρει τρίτο νέο μοντέλο φέτος, αφαίρεσε κάθε αναφορά για την συσκευή από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. To Band 2 παραμένει διαθέσιμο σε μεγάλες online αλυσίδες, ενώ εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας δήλωσε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού ότι το προϊόν θα συνεχίσει να υποστηρίζεται.

Όλο αυτό το βρίσκω λογικό αν σκεφτούμε ότι η ομάδα που θα μετέφερε το wearable στα Windows 10 διαλύθηκε πριν μερικούς μήνες. Πάντως η Microsoft θα συνεχίζει να υποστηρίζει την συσκευή και τις εφαρμογές της και αυτό τουλάχιστον είναι καλό. Το Microsof Band ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και η ιστορία του λήγει κάπου εδώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Facebook φέρνει την νέα εφαρμογή Messenger Lite για το Android
Επόμενο άρθροΤο Google Pixel Phone είναι πλέον εδώ
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ