Υψηλές προσδοκίες από την LG, περιμένοντας μετά την αποτυχία του G5 να κάνει πωλήσεις στην επόμενη ναυαρχίδα της το G6. Έτσι για να μας δημιουργήσει λίγο hype, δημοσίευσε στο Youtube, ένα νέο επίσημο βίντεο που αναφέρει μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν οι χρήστες και τα οποία φαίνεται να πραγματοποιούνται στη νέα της συσκευή.

Γνωρίζουμε πως το G6 θα εγκαταλείψει τον modular σχεδιασμό, ένα χαρακτηριστικό που δεν τράβηξε το ενδιαφέρον. Επίσης θα έρθει με οθόνη LCD 5,7 ιντσών QHD+ αναλογίας 18:9. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 7 Plus: Ελληνικό διαφημιστικό βίντεο από την Apple
Επόμενο άρθροNintendo Switch: Οι πληροφορίες της πρώτης παρουσίασης μέχρι στιγμής

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ