Η Apple παρουσιάζει έναν νέο τρόπο για να σταματήσει το ενοχλητικό μήνυμα «πλήρης αποθηκευτικός χώρος» στο iCloud, όπου εμφανίζεται στους χρήστες όταν έχουν γεμίσει τον online αποθηκευτικό τους χώρο στην υπηρεσία. Έτσι η εταιρεία ανανέωσε την λίστα με τις τιμές του iCloud λίγο πριν το event του Σεπτεμβρίου και δίνει μια επιπρόσθετη επιλογή στα πακέτα της όπου θα κοστίζει 20$ (δολάρια) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και £14 (Britain Pounds) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσο για την Ευρώπη/Ελλάδα θα κοστίζει 19.99 Ευρώ.

Φυσικά υπάρχουν και οι υπόλοιπες προηγούμενες επιλογές για διαφορετικούς χώρους αποθήκευσης και διαφορετικά πακέτα που μπορείτε να διαλέξετε. Εάν επιθυμείτε να κάνετε αγορά για να έχετε παραπάνω online χώρο αποθήκευσης στο iCloud μπορείτε να μπείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας, έπειτα στην ενότητα iCloud και τέλος αφού πατήσετε στην ενότητα που αναγράφει τον χώρο αποθήκευσης θα δείτε την επιλογή «Αγορά επιπλέον χώρου αποθήκευσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροInstagram: Ήρθε το pinch-to-zoom στο iOS
Επόμενο άρθροWordCamp Athens 2016 – Ένα Διεθνές Τεχνολογικό Συνέδριο Για Πρώτη Φορά Στην Ελλάδα
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ