Ο γνωστός Onleaks καθώς και το blog GearIndia δημοσίευσαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που απεικονίζουν το iPhone 8. Επίσης ισχυρίζονται ότι πρόκειται για επίσημες CAD απεικονίσεις.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την συσκευή με οθόνη απ’άκρη σε άκρη κάνοντας την πανέμορφη στο μάτι. Στο μπροστινό μέρος διακρίνουμε 2 φακούς κάμερας όπου σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται να διαθέτει και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου/ίριδας.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε την κάμερα σε κάθετο σχεδιασμό όπως λέγανε και οι φήμες. Τέλος δεν μπορούμε να καταλάβουμε που βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID παραμένοντας στις φήμες που λένε πως θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΘα πηγαίνουμε με 200χλμ/ώρα υπογείως!
Επόμενο άρθροiPhone SE (2017): Διαρρέουν φωτογραφίες της συσκευής στο διαδίκτυο

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ