Από τι φαίνεται η Apple δεν θα υποστηρίζει πλέον εφαρμογές των 32-bit στο λειτουργικό σύστημα iOS. Ένας developer, ο Peter Steinberg, βρήκε στον κώδικα της τελευταίας έκδοσης iOS 10.3 beta ένα μήνυμα που έγραφε το εξής:

«Αυτή η εφαρμογή δε θα λειτουργεί με μελλοντικές εκδόσεις iOS. Ο developer αυτής της εφαρμογής πρέπει να την αναβαθμίσει για να βελτιώσει τη συμβατότητά της.»

Η Apple ενσωμάτωσε 64-bit chipsets στις συσκευές της από το 2013 ξεκινώντας από το iPhone 5s και οι developers έπρεπε να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους από 32-bit σε 64-bit. Προφανώς πλέον θα γίνει υποχρεωτικό καθώς οι εφαρμογές των 32-bit δεν θα λειτουργούν καθόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΒελτιωμένο αρκετά το επόμενο Need For Speed
Επόμενο άρθροNintendo Switch: Διαφημιστικό βίντεο για το Super Bowl LI
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ