Το Facebook ανακοίνωσε μια lite έκδοση της γνωστής εφαρμογής Messenger για το Android. Η νέα εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για παλαιότερες συσκευές που δεν έχουν δυνατά χαρακτηριστικά και διαθέτουν μικρή μνήμη και αδύναμο επεξεργαστή. Η διαθεσιμότητα του Lite Messenger θα ξεκινήσει στις εξής χώρες: Κένια, Μαλαισία, Σρι Λάνκα, Τυνησία και Βενεζουέλα. Φυσικά θα υπάρξει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες αργότερα αλλά δεν έχει δοθεί ημερομηνία.

Η εφαρμογή αυτή ναι μεν έχει σχεδιαστεί για να τρέχει εύκολα σε αδύναμες ή παλαιές συσκευές, αλλά θα καταναλώνει λιγότερα δεδομένα από την κανονική εφαρμογή. Προφανώς ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει αυτοκόλλητα, εικόνες και συνδέσμους αλλά με λιγότερη κατανάλωση δεδομένων. Δεν ανέφεραν τίποτα για έκδοση που να προορίζεται για το iOS αλλά οι περιοχές που αναφέραμε παραπάνω και εφόσον διαθέτουν Android συσκευή μπορούν να την κατεβάσουν από τώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Volkswagen I.D. θα σας κάνει να ξεχάσετε το Diesel
Επόμενο άρθροΤέλος εποχής για το Microsoft Band

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ