Πρόσφατα το Bloomberg αναφέρει πως το iPhone που θα ανακοινωθεί το 2017 δεν θα έχει το κλασσικό home button που τόσα χρόνια ήταν από την αρχή το σύμβολο του iPhone. Μάλιστα συγκεκριμένα αναφέρει το εξής:

«Η Apple εργάζεται ήδη σε έναν σημαντικό επανασχεδιασμό του iPhone που προορίζεται για το 2017 και θα εστιάζει περισσότερο και σε μεγάλο βαθμό στην την οθόνη αφαιρώντας το home button σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει καλά το θέμα.»

Νωρίτερα φέτος, η Wall Street Journal  μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone 2017, σημειώνοντας ότι η Apple θέλει να δημιουργήσει μια συσκευή που έχει ένα πλήρη ενιαίο κομμάτι που αποτελείται από γυαλί στο μπροστινό μέρος. Προφανώς το κουμπί Home θα αποτρέψει την Apple από την κίνηση προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένα report των εκθέσεων ισχυρίστηκε ότι η Foxconn αναπτύσσει αυτήν την στιγμή ένα all-glass περίβλημα για ένα επερχόμενο iPhone. Η KGI έχει επίσης αναφερθεί για το iPhone 2017 σημειώνοντας ότι η εταιρεία εργάζεται προς την κατεύθυνση ενός σχεδιασμού πλήρως γυαλιού παρόμοιο με εκείνο του iPhone 4.

Είναι άγνωστο και ασαφές το πως θα το κατασκευάσει αυτό η Apple. Ίσως βάλει την λειτουργία του μέσα στην οθόνη. Πάντως έχουμε ακόμα καιρό μέχρι το 2017! Προς το παρόν περιμένουμε να δούμε το iPhone που θα ανακοινώσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Πάντως εγώ προσωπικά πιστεύω κατά την δική μου γνώμη πως η Apple θα βάλει κάποιο παρόμοιο κουμπί home button στην άκρη της συσκευής όπως και στο Apple Watch διότι προηγουμένως είχε καταχωρήσει μια τέτοια πατέντα στα χαρτιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ