Έχοντας δοκιμάσει πολλές συσκευές και όλες τις πλατφόρμες, έχω σχηματίσει μια αρκετά καλή άποψη για τις εφαρμογές που είναι απαραίτητες σε κάθε smartphone. Παρακάτω παραθέτω μια λίστα με λίγες, αλλά τις αγαπημένες μου εφαρμογές για κάθε χρήση.

Κάτω από την εικόνα κάθε εφαρμογής παραθέτω μια μικρή επεξήγηση. Βέβαια, στα γνωστά κοινωνικά δίκτυα και σε μερικές εφαρμογές είναι περιττή η εξήγηση.

Μερικές εφαρμογές υπάρχουν σε πολλές πλατφόρμες, απλά αναφέρω μόνο μία. Ο λόγος είναι ότι μου αρέσει η εφαρμογή μόνο στην συγκεκριμένη πλατφόρμα (πχ. ένα widget).

1) Facebook

facebook

2) Foursquare
foursquare

3) Instagram
instagram

4) Dropbox
dropbox

5) Yahoo Weather (για Android)
yahoo

Υπάρχουν πολλά weather apps, όμως το Yahoo Weather είναι το πιο καλό στην αγορά. Η εταιρεία έχει πάει το design σε άλλο επίπεδο και οι εφαρμογές της Yahoo είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη. Το Yahoo Weather έχει ένα απίστευτο widget που δίνει στην αρχική οθόνη κάθε smartphone άλλο αέρα.

6) Spotify
spotify

7) Swiftkey (για Android)
swiftkey

Το Swiftkey είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο για Android στην αγορά. Οι προβλέψεις του είναι αρκετά καλές και μπορούν να γλιτώσουν πολύ χρόνο κατά την πληκτρολόγηση.

8) SoundHound
soundhound

9) WhatsApp
whatsapp

10) MightyText (για Android)
mightytext

Το MightyText είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές για Android και δυστυχώς δεν το γνωρίζει αρκετός κόσμος. Το MightyText φέρνει τα μηνύματα και τις κλήσεις στην οθόνη του browser. Επιτρέπει στον χρήστη να απαντήσει στα μηνύματα και κάνει backup τις φωτογραφίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ