Είναι αλήθεια ότι τα τεστ πεσίματος δεν μας αρέσουν και τόσο. Κάθε φορά που βλέπουμε ένα τεχνολογικό αριστούργημα κάποιας εταιρείας να καταστρέφεται, μία χελώνα καρέτα καρέτα πεθαίνει. Οι κύριοι στο Android Authority πάντως απ’ ότι φαίνεται «άντεξαν» να ρίξουν στο πάτωμα το HTC One καθώς και το iPhone 5, με το αποτέλεσμα να πληγώνει όλους τους φαν τις τεχνολογίας.

Εμείς φυσικά διαφωνούμε γενικότερα σε τέτοιου είδους τέστ, καθότι το αν θα σπάσει μία συσκευή όταν πέσει κάτω, καθορίζεται από το πώς θα πέσει.

Όσοι αντέχετε και θέλετε να δείτε το βίντεο προχωρήστε παρακάτω:

Στην περίπτωση του iPhone αυτό «έτυχε» να συμβεί την 1η φορά, ενώ στην περίπτωση του HTC One αυτό έτυχε να αργήσει περισσότερο.

Από τέτοια «τεστ» δυστυχώς δεν γίνεται σαφές ποια συσκευή είναι πιο ανθεκτική, καθότι ο παράγοντας «τύχη» παίζει καθοριστικό ρόλο. Καταστράφηκαν λοιπόν 2 συσκευές, και δεν υπάρχει και σαφές αποτέλεσμα για το ποια είναι πιο ανθεκτική

Oh, well!

Σε συνεργασία με το GreeceAndroid.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG Nexus 4, Νέο μοντέλο με μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος
Επόμενο άρθροΔεν θα τρέχει η Unreal Engine 4 στο Wii U
Η λατρεία του για οτιδήποτε ηλεκτρονικό ξεκινά από πολύ πολύ παλιά, από το πρώτο του PC μέχρι και σήμερα στην εποχή των smartphones, των φτηνών laptop που κάποτε ήταν όνειρο μακρινό και των gadgets όλων των ειδών που προσθέτουν ηλεκτρονικές πινελιές στη ζωή του. Προσπαθεί να το παίξει αντικειμενικός, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι Google/Android fan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ