Η καταπληκτική εφαρμογή της Apple, που είναι εγκατεστημένη στο iPhone καθώς και σε άλλες συσκευές της εταιρείας, χρησιμοποιείτε για την εύρεση του iPhone, iPad και άλλων συσκευών Apple. Παρόλα αυτά είναι λίγο άχρηστη εάν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Μια νέα πατέντα που εντοπίστηκε όμως, αποκαλύπτει πως η Apple αναπτύσσει ένα μηχανισμό με τον οποίο θα μπορείτε να βρείτε το iPhone σας ακόμα κι αν αυτό είναι κλειστό.

Η πατέντα περιγράφει ένα μηχανισμό ο οποίος θα μπορεί “περιοδικά να εξέρχεται από την απενεργοποιημένη κατάσταση και να μεταδίδει δεδομένα τοποθεσίας”. Δεν γνωρίζουμε για το αν θα καταναλώνει ενέργεια από την μπαταρία του τηλεφώνου ή της οποιαδήποτε Apple συσκευής και πως αλλά πιστεύουμε να μάθουμε σύντομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi Note 2: ξεπούλησε μέσα σε 50 δευτερόλεπτα
Επόμενο άρθροSamsung Gear S3: Έρχεται τον Νοέμβριο του 2016
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ