Πριν μερικά χρόνια, το 2011,  η Samsung αποκάλυψε τη νέα της σειρά Galaxy Note και δημιούργησε την νέα phablet αγορά. Μια ιδέα που όχι μόνο τράβηξε κόσμο, αλλά και ώθησε στο να γίνει αναγκαίο η τοποθέτηση μεγάλων οθονών στα κινητά τηλέφωνα. Εκτός αυτού, το Galaxy Note, ήταν μια σειρά κινητών τηλεφώνων με πολλά χαρακτηριστικά και πολλές δυνατότητες, ίσως και το πραγματικό flagship της εταιρείας. Σκεφτείτε ότι το λογισμικό που είχε και έχει μέχρι στιγμής είναι σαφώς πολύ καλύτερο από την σειρά Galaxy S.

Παρόλα αυτά, όταν κυκλοφόρησε το Galaxy Note 7, της βγήκε η στραβή με αποτέλεσμα να χάσει κοινό, χρήματα και πολλά άλλα ως εταιρεία. Ναι μπορεί να τράβηξε περισσότερη προσοχή απ’ όλα τα κινητά τηλέφωνα αλλά με… τον κακό τρόπο! Ευτυχώς η Samsung δεν τα παρατάει και συνεχίζει κανονικά την πορεία της για τα νέα Galaxy Note και αν είμαστε τυχεροί μάλλον θα δούμε το νέο Galaxy Note 8 στο τέλος του έτους.

Τα νέα ήρθαν από τον DJ Koh, διευθυντή της Samsung Mobile, όπου σε συνέντευξη ανέφερε πως η εταιρεία θα συνεχίζει να εργάζεται στην σειρά Galaxy Note.

«Βρήκαμε μεσω τησ διερευνησης πως υπαρχουν πολλα πιστα ατομα για την σειρα galaxy note»

Επίσης, ο Tim Baxter, πρόεδρος της Samsung US, πρόσθεσε πως μια μεγάλη βάση χρηστών που διαθέτουν τα Galaxy Note 4 και Galaxy Note 5, περιμένουν να κάνουν την αναβάθμισή τους.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία θα συνεχίζει στο να εργάζεται πάνω στην πολύ-αγαπημένη σειρά κινητών τηλεφώνων Galaxy Note και ελπίζουμε να καλύψει το φιάσκο της περασμένης χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ