Δυστυχώς για πολλούς είναι ένα κακό νέο και έρχεται απευθείας από την Apple, αναφέροντας πως όλα τα iPhone 7 Plus ανεξαρτήτου χρώματος καθώς και τα iPhone 7 σε χρώμα Black Jet ξεπουλήθηκαν μέσω των προ-παραγγελιών.

Συγκεκριμένα μέσω ανακοίνωσης μας λέει:

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για την αρχική ανταπόκριση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη διάθεση τους μέσω των καταστημάτων μας λιανικής πώλησης και των συνεργατών μας.

Από την Παρασκευή, περιορισμένες ποσότητες του iPhone 7 σε silver, gold, rose gold, και black θα είναι διαθέσιμες για τους πελάτες μας που πηγαίνουν σε κάποιο Apple Store. Κατά τη διάρκεια των online προ-παραγγελιών, τα iPhone 7 Plus όλων των χρωματικών εκδόσεων καθώς και το iPhone 7 στη απόχρωση jet black εξαντλήθηκαν και δεν θα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες που δεν είχαν προ-παραγγείλει την συσκευή τους. Η διαθεσιμότητα στο δίκτυο των συνεργατών μας μπορεί να διαφέρει, για αυτό και συστήνουμε στους πελάτες μας να απευθυνθούν και εκεί.

Οι πελάτες μας μπορούν να συνεχίσουν να παραγγέλνουν όλα τα μοντέλα μας σε όλα τα χρώματα μέσω της επίσης ιστοσελίδας της εταιρείας. Ειλικρινά εκτιμούμε την υπομονή των πελατών μας και εργαζόμαστε σκληρά ώστε κάθε άτομο που το επιθυμεί, να το έχει το συντομότερο δυνατόν στα χέρια του».

Όπως φαίνεται η εταιρεία έπεσε απέξω από τις προβλέψεις της. Φανταστείτε τι έχει να γίνει του χρόνου με το επετειακό 10 iPhone που μέχρι στιγμής οι φήμες λένε πολλά και ωραία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ