Έχει περάσει αρκετός καιρός από το iPhone SE που όλοι αγαπήσαμε για το μικρό και ιδανικό του μέγεθος σε συνδυασμό με δυνατά χαρακτηριστικά. Έτσι δεν είναι αδύνατον να παρουσιαστεί ένα νέο iPhone SE από την Apple μέχρι και το τέλος του χρόνου.

Αυτή την φόρα, έχουμε φωτογραφίες από την Κίνα όπου βλέπουμε την πίσω όψη της συσκευής. Εάν οι φωτογραφίες αυτές είναι αληθινές, τότε η Apple αποφάσισε να αλλάξει από μέταλλο σε γυαλί για το νέο αυτό μοντέλο. Φήμες λένε πως το γυαλί είναι ίδιο με αυτό του Apple Watch Sport.

Επίσης από τι φαίνεται, η κάμερα είναι τοποθετημένη σε κάθετο σχεδιασμό αυτή την φορά. Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής και αναμένουμε για την επίσημη παρουσίαση της συσκευής. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Goodbyte.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝέες απεικονίσεις του iPhone 8 διαρρέουν στο διαδίκτυο
Επόμενο άρθροΔιαθέσιμο το NBA Playgrounds

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ