Το LG G6 πρόκειται να παρουσιαστεί στην φετινή MWC 2017, στις 27 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή θα παρουσιαστεί νωρίτερα από το Samsung Galaxy S8. Σχεδιαστικά γνωρίζουμε πως θα έχει μικρά περιθώρια ανάμεσα στην οθόνη και το υλικό, τα λεγόμενα bezels δηλαδή θα είναι σχεδόν μηδενικά.

Το LG G6, θα διαθέτει οθόνη 5,7″ ιντσών με μια ασυνήθιστη αναλογία των 21:9. Ο γενικός σχεδιασμός της συσκευής θα είναι κατασκευασμένος με υλικά από γυαλί και μέταλλο. Δεν θα ακολουθήσει την μόδα των άλλων κατασκευαστριών εταιριών κινητών τηλεφώνων αφού θα έχει κανονικά headphone jack. Επίσης η συσκευή θα είναι αδιάβροχη. Το μόνο αρνητικό της συσκευής είναι πως η δυνατότητα αφαίρεσης της μπαταρίας δεν είναι εφικτή. Φυσικά και θα έχει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος όπως πλέον οι περισσότερες συσκευές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροDark Souls 3: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου DLC «The Ringed City»
Επόμενο άρθροΦωτογραφία του Samsung Galaxy S8

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ