Πλέον ο κάτοχος του ονόματος Nokia είναι η HMD Global και τελευταία ετοιμάζει την επιστροφή της εταιρείας με νέα smartphones αλλά και γενικότερα νέα Nokia κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα όμως με τον γνωστό leaker Evan Blass, αναφέρει πως η HMD θα φέρει στην αγορά και πάλι το θρυλικό Nokia 3310 σε ανανεωμένη μορφή. Πρόκειται για μία οικονομική συσκευή που θα ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα Android Smartphones της ίδιας κατηγορίας και θα κοστίζει 59 Ευρώ. Ελπίζουμε πάντως να έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής όπως το κλασσικό Nokia 3310.

 


$nbsp;

Τέλος, μαζί με το Nokia 3310, η HMD θα παρουσιάσει τα Nokia 5 καθώς και Nokia 3, δύο mid-range smartphones με Android Nougat και τιμή στα €199 και €149 αντίστοιχα. Το Nokia 5 θα ενσωματώνει οθόνη 720p 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 430, 2GB RAM και 12MP κάμερα, όσο για το Nokia 3 δεν γνωρίζουμε τίποτα αλλά μάλλον θα έχει κατώτερα χαρακτηριστικά από το Nokia 5.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFIFA 18: Η ΑΕΚ θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι
Επόμενο άρθροXbox Scorpio: Επίσημη ημερομηνία ενημέρωσης για την κοσνόλα
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ