Το Nokia EOS, ή αλλιώς το Nokia Lumia 1020 είναι προ των πυλών. Σήμερα το απόγευμα μάλιστα θα λάβει χώρα το event που το αφορά, στο οποίο θα μάθουμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες. Ωστόσο, για εμάς τους… καμένους, τα leaks είναι εξίσου σημαντικά!

Έτσι, σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους, μία νέα λίστα με τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία, είναι ίσως και τα πιο έγκυρα. Ας ρίξουμε μία ματιά, ξεκινώντας, φυσικά, από την κάμερα της συσκευής, που αποτελεί και το βασικότερο όπλο του ενάντια στον ανταγωνισμό.

Στο πίσω μέρος της νέας συσκευής, θα βρούμε το κυρίως μέρος της κάμερας, το φακό, κατασκευασμένο από την Zeiss, την γνωστή εταιρεία παραγωγής οπτικών μερών που παλαιότερα άκουγε στο όνομα Carl Zeiss. Θα αποτελείται από 6 οπτικά μέρη, ένα περισσότερο από τον ανταγωνισμό, θα διαθέτει 3x Zoom, το οποίο η εταιρεία χαρακτηρίζει ως «lossless». Θα διαθέτει φλας τεχνολογίας Xenon, ενώ θα καταγράφει stero ήχο.

nokia lumia eos lens

Τα λοιπά specs κινούνται σε μέτρια μονοπάτια, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon χρονισμένο στο 1.5GHz, 2GB μνήμης RAM, οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης  1280×768 pixels, 2000mAhr μπαταρία και στερεοφωνικά ηχεία, αντιμετωπίζοντας επί ίσοις όροις το HTC One και τα 2 του ηχεία.

Όλα αυτά θα ενσωματώνονται σε ένα σασί διαστάσεων 130.4 x 71.4 x 10.4 mm και βάρους 158 γραμμαρίων, το οποίο σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται…λεπτεπίλεπτο, αλλά είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με το Nokia 808 Pureview.

Όλα αυτά, περιμένουμε να επισημοποιηθούν σε μερικές ώρες από  τώρα στο επίσημο event  της εταιρείας! Μείνετε συντονισμένοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ