Όπως φαίνεται τα παιδιά του Techmaniacs έχουν μια πολύ καλή πηγή στα χέρια τους, γεγονός που μας επιτρέπει άφοβα να δημοσιεύσουμε ως έγκυρη την πληροφορία τους σχετικά με τα νέα iPhone και iPad. Περιμένουμε περισσότερα για την ελληνική πρεμιέρα.

Σύμφωνα με το Techmaniacs λοιπόν, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των προϊόντων της Apple που θα ανακοινωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου είναι οι παρακάτω:

10 Σεπτεμβρίου: Ανακοίνωση iPhone 5S και iPhone 5C

16 Σεπτεμβρίου: Κυκλοφορία iOS 7 (πιθανότατα)

20 Σεπτεμβρίου: Κυκλοφορία iPhone 5S και iPhone 5C

Τέλη Οκτωβρίου: Κυκλοφορία iPad 5 και iPad mini 2 (πιθανότερη ημερομηνία η 25 Οκτωβρίου)

Πρόκειται για ημερομηνίες που αφορούν την Αμερική πιθανότατα, οπότε προσθέστε 10-15 περίπου ημέρες για την Ευρώπη και αρκετές ακόμα για την Ελλάδα. Εσείς θα περιμένετε για το νέο iPad mini ή θα προτιμήσετε το Nexus 7 με 32GB που ξεκίνησε να πωλείται μέσω του Amazon.co.uk σήμερα;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΓκάφα της Google στο Android Developers
Επόμενο άρθροGoogle Nexus 7, Νέο update λύνει τα προβλήματα σε GPS και οθόνη αφής
Η λατρεία του για οτιδήποτε ηλεκτρονικό ξεκινά από πολύ πολύ παλιά, από το πρώτο του PC μέχρι και σήμερα στην εποχή των smartphones, των φτηνών laptop που κάποτε ήταν όνειρο μακρινό και των gadgets όλων των ειδών που προσθέτουν ηλεκτρονικές πινελιές στη ζωή του. Προσπαθεί να το παίξει αντικειμενικός, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι Google/Android fan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ