Όσο πλησιάζει η παρουσίαση της συσκευής, όλο και μαθαίνουμε περισσότερα για αυτήν. Σχεδόν τίποτα δεν μένει κρυφό πλέον! Πρόσφατα διέρρευσε ένα βίντεο με απεικονίσεις (renders) του Samsung Galaxy S8, δείχνοντας όλες τις πλευρές του. Όπως βλέπετε, δεν θα υπάρξει home button (κουμπί αφετηρίας) ή πλήκτρα πλοήγησης καθώς η οθόνη θα καλύπτει σχεδόν όλο το μέρος της συσκευής. Διακρίνουμε επίσης μια θύρα τύπου USB-C, μια θύρα Audio Jack 3.5mm καθώς επίσης είναι εμφανή το κουμπί ενεργοποίησης -απενεργοποίησης και το νέο κουμπί της ψηφιακής βοηθού με όνομα Bixby.

Δεν θα αναφέρουμε τεχνικά χαρακτηριστικά διότι τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη. Πάντως σίγουρα θα υπάρξουν δύο μοντέλα, το απλό και το Plus με δύο διαφορετικού μεγέθους οθόνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροOnePlus 3T Βίντεο Review σε ανάλυση 4K στο Goodbyte Youtube Channel
Επόμενο άρθροFIFA 18: Η ΑΕΚ θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ