Πλέον η αντιγραφή είναι μόδα με επίκεντρο τον ανταγωνισμό. Ναι, υπάρχουν και τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής, αλλά ταυτόχρονα δανείζεται και κάποια υπάρχων χαρακτηριστικά από συσκευές άλλων εταιρειών. Έτσι πλέον, φήμες λένε πως το Samsung Galaxy S8 δεν θα έχει θύρα ακουστικών (κάτι που το πρωτοείδαμε από την Motorola και ύστερα από την Apple), καθώς επίσης, θα έχει από άκρη σε άκρη οθόνη με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί το home button.

Η Samsung πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, και ακόμα υποφέρει σε μικρό βαθμό, λόγω της αποτυχημένης της συσκευής Galaxy Note 7. Ένα μεγάλο ερώτημα, είναι πως θα επανέλθει στα παλιά δεδομένα που ήταν αγαπητή σε όλους για πολλούς λόγους. Η Xiaomi, ήδη πουλάει την φανταστική συσκευή της Mi Mix, μια συσκευή με οθόνη από άκρη σε άκρη, προσφέροντας μεγάλες διαστάσεις σε ιδανικό μέγεθος flagship συσκευής.

Η φήμη για την από άκρη σε άκρη οθόνη, έρχεται από το γνωστό Bloomberg και αναφέρει ότι η οθόνη θα έχει κάπου στα ενδιάμεσα μέγεθος, ίδιο πιθανόν με τα ήδη υπάρχον μοντέλα Galaxy S7 (5.1 ίντσες) καθώς και Galaxy S7 Edge (5.5 ίντσες). Επίσης η επόμενη γενιά Galaxy θα έχει curved οθόνη και όχι flat.

Πέρα από αυτά, λέγεται επίσης, ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon 835 και ως θα είναι μίξη του Exynos επεξεργαστή.

Τέλος το Bloomberg αναφέρει, πως η Samsung θα λανσάρει την νέα της συσκευή τον Μάρτιο – Απρίλη του 2017. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι νέο και καλό θα κάνει η Samsung για να επανέλθει στα αρχικά της και ακόμα πιο πάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ