Όταν μια ελληνική εταιρεία παίρνει το ρίσκο της μετάβασης από τις 7 στις σχεδόν 8 ίντσες, φαίνεται ότι κάτι θετικό συμβαίνει στο εσωτερικό της. Κάθε επιλογή που αφορά ένα προϊόν, πρέπει να λαμβάνεται με βασικό συστατικό την «ανησυχία» για βελτίωση, και η επιλογή των 8 ιντσών στο iQTab ASTRO 3G δείχνει ξεκάθαρα ότι η MLS προπαθεί για κάτι καλύτερο.

Έχοντας στα χέρια μου το νέο tablet της MLS εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες, μπορώ να πω με άνεση ότι πρόκειται για την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία μέχρι σήμερα. Σίγουρα η εξωτερική -αλά iPad mini- εμφάνιση δεν παίρνει όσκαρ διαφορετικότητας, αλλά η ποιοτική αναβάθμιση της συσκευής σε σχέση με το παρελθόν και η συνολική αίσθηση που αφήνει, δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους παρατηρήσεις.

Στον τομέα των επιδόσεων, το MLS iQTab ASTRO 3G (το επόμενο βήμα για την MLS πρέπει να είναι η αλλαγή brandname, γιατί θα καταλήξουμε σε κάτι του στυλ MLS iQTab ASTRO MAX HD 3G/LTE 16V 2.2CTI κλπ) τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί επεξεργαστές τελευταίας γενιάς, αλλά σε συνάρτηση με τα χρήματα που κοστίζει, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Η περιήγηση στο internet είναι απολαυστική χάρη στην αναλογία της οθόνης, αλλά και την χρωματική απεικόνιση του πάνελ της MLS.

Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα στην τεχνολογία Talk&lock, που για πρώτη φορά δείνει την δυνατότητα ξεκλειδώματος του Android με αναγνώριση φωνής. Πρόκειται για μια ακόμα λύση που βασίζεται στη μεγάλη δύναμη της MLS, την φωνητική αναγνώριση ελληνικών, η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη και πιο λειτουργική.

Συμπερασματικά, το MLS iQTab ASTRO 3G είναι η καλύτερη επιλογή 3G tablet στην ελληνική αγορά στα 250 ευρώ. Αντίθετα με άλλους Έλληνες ή κινέζους κατασκευαστές που παίζουν στην ίδια κατηγορία, η MLS επενδύει πλέον στην ποιότητα και αναβαθμίζει τομείς όπως η αυτονομία (πάνω από 2+ ημέρες) και το εξωτερικό design.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHuawei Ascend Y530, Οικονομικό με Android 4.3 Jelly Bean
Επόμενο άρθροWindows Phone 8.1, Διέρρευσε νέα φωτογραφία

Η λατρεία του για οτιδήποτε ηλεκτρονικό ξεκινά από πολύ πολύ παλιά, από το πρώτο του PC μέχρι και σήμερα στην εποχή των smartphones, των φτηνών laptop που κάποτε ήταν όνειρο μακρινό και των gadgets όλων των ειδών που προσθέτουν ηλεκτρονικές πινελιές στη ζωή του. Προσπαθεί να το παίξει αντικειμενικός, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι Google/Android fan.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ