Το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων, το πασίγνωστο Angry Birds, παίζεται καθημερινά 200 εκατομμύρια ώρες που αντιστοιχεί σε 16 χρόνια game play κάθε ώρα της κάθε μέρας.

Το Angry Birds θεωρείται ως ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που το έχουν κατεβάσει πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.

Το Angry Birds σχεδιάστηκε αρχικά για το iPhone, όμως η μεγάλη του επιτυχία του οδήγησε στο να επεκταθεί σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη και θεματικό πάρκο φτιάχτηκε στην Κίνα, στο οποίο υπάρχουν κούκλες και ομοιώματα των χαρακτήρων του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά και τεράστιες σφεντόνες με τις οποίες μπορεί ο επισκέπτης να εκσφενδονίσει τα άγρια πουλιά στα μοχθηρά γουρουνάκια που έχουν κλέψει τα αυγά τους.

Όταν όμως ακούμε για το Angry Birds δημιουργούνται κάποια αναπάντητα ερωτήματα όπως πχ Τι κάνει το Angry Birds τόσο εθιστικό; Πως γίνεται να έχει την ίδια επιτυχία σε διαφορετικές ηλικίες;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα έρχεται να μας απαντήσει η εταιρία ανάλυσης της αγοράς, AYTM με το παρακάτω infographic. Πρέπει να σημειωθεί ότι το infographic προέκυψε με τη βοήθεια ειδικών ψυχολόγων.

Angry Birds Infographic

Πηγή

Αν σου αρέσει το Goodbyte...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ