Το Facebook φέρνει μια νέα εφαρμογή που αφιερώνει στην νεολαία και είναι πιο πιασάρικη από το Snapchat. Η νέα εφαρμογή iOS, που ονομάζεται Lifestage, είναι ένα είδος video diary όπου μπορείτε να δώσετε απαντήσεις για βιογραφικές ερωτήσεις που αφορούν τον εαυτό σας. Αντί να συμπληρώσετε τις απαντήσεις με κείμενο, καταγράφετε ένα μικρό απόσπασμα βίντεο που οι άλλοι μπορούν να δουν στο προφίλ σας. Κάθε φορά που κάποιος ενημερώνει την σελίδα του, εμφανίζεται σε ένα feed παραπέμποντας τους υπόλοιπους να το δουν. Να σημειώσουμε εδώ πως η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από άτομα έως 21 ετών.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε από τον 19χρονο Michael Sayman, όπου εργάζεται ως διευθυντής προϊόντος στο Facebook και μας λέει TechCrunch ότι ήθελε να αναπαραστήσουν το την λογική από τις πρώτες ημέρες του Facebook, όταν περιοριζόταν σε φοιτητές. Αν είστε 22 ετών και άνω, θα είστε σε θέση να δείτε μόνο το δικό σας προφίλ και δεν θα μπορείτε να έχετε επικοινωνία με άλλους χρήστες.

Δεν γνωρίζουμε για το πότε η εφαρμογή θα εμφανιστεί και στις υπόλοιπες συσκευές όπως Android και Windows Phone αλλά οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να την κατεβάσουν άμεσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Microsoft ξεκινά να δίνει το Windows 10 Mobile Anniversary Update
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το Playstation 4 Slim;
Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ