Ο Panos Panay, ηγέτης των Microsoft devices, παρουσίασε το Microsoft Surface Studio, το πρώτο all-in-one desktop PC της εταιρίας του Redmond. Από τι μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για τον ανταγωνιστή του iMac της Apple και έρχεται με τεχνικά χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τον πιο απαιτητικό σχεδιαστή ώστε να μετατρέψει το γραφείο σας σε ένα στούντιο.

Μιλώντας για την οθόνη, πρόκειται για την λεπτότερη LCD monitor στα 12.5mm. Η PixelSense touchscreen οθόνη καταρχάς συνεργάζεται άψογα με το Surface Pen, είναι εγκλεισμένη σε αλουμίνιο, έχει διαγώνιο 28 ιντσών ανάλυσης 4500×3000, 3:2 aspect ratio, 192ppi, με τη δυνατότητα να προβάλει 13.5 εκ. pixels, που σημαίνει 63% περισσότερα από μια 4Κ τηλεόραση.

Η τεχνολογία True Color, όπως την ονομάζει η Microsoft υποστηρίζει εξελιγμένο color output με δυνατότητα αλλαγής on-the-fly από DCI-P3 σε SRGB. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βρίσκουμε: έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel i7 Skylake CPU, μια κάρτα γραφικών Nvidia GTX 980M 4GB, 32GB DDR4 RAM, 2TB αποθηκευτικού χώρου, 5MP HD webcam, x4 USB 3.0, Mini DisplayPort, SD card θύρα, ethernet θύρα και 2.1 virtual surround ηχεία ενώ το τροφοδοτικό είναι ενσωματωμένο στη βάση. Το Surface Studio, σύμφωνα με τον Panay, κατάφερε να πιάσει 12.000 score στο 3D Mark.

Επίσης, για τους σχεδιαστές εκεί έξω το Surface Dial ($99) είναι μια συσκευή εισόδου που θα βοηθήσει στις κινήσεις που απαιτείται ακρίβεια και αν το τοποθετήσετε πάνω στην οθόνη του Studio ανοίγει διάφορα παράθυρα παραμετροποίησης.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε Intel i5 CPU, GTX 965M GPU 2GB VRAM, 1TB rapid HDD και λιγότερης RAM ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη για το Microsoft Surface Studio που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό την ερχόμενη εορταστική περίοδο στην τιμή των $2.999 δολάρια.

fk0pdua vi4grmb xujkjn6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ