Ο Terry Myerson, υπεύθυνος του τμήματος Windows and Devices, ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο update του λειτουργικού της Microsoft, το Windows 10 Creators Update,όπου θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017, δωρεάν φυσικά σε όλες τις Windows συσκευές. Το «Creators Update» αφορά την δημιουργικότητα και για αυτό φέρνει το «3D for everyone», έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να σχεδιάσει το οτιδήποτε εύκολα και γρήγορα σε 3D.

Θα υπάρξει νέα έκδοση του Microsoft Paint και θα ονομάζεται Paint 3D.  Πλέον θα αποτελεί μια ανανεωμένη και ικανή εφαρμογή για εξελιγμένη 3D σχεδίαση στα Windows. Η Megan Saunders, υπεύθυνη για το Paint 3D, έκανε μια μικρή επίδειξη των δυνατοτήτων της εφαρμογής, η οποία μπορεί να επεξεργαστεί ακόμη και τα μοντέλα που έχετε φτιάξει στο Minecraft, ενώ μπορεί μέσω ενός app από το κινητό να κάνει 3D scan ένα αντικείμενο. Μάλιστα, θα υπάρχει και μια ξεχωριστή κοινότητα για τους δημιουργούς του νέου Paint, που φέρνει στο Instagram. Όλες οι 3D δημιουργίες σαφώς και μπορούν να μοιραστούν μέσω του app σε όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat κ.α.).

Σύντομα όλα τα διάσημα apps της Microsoft, όπως η σουίτα του Office, θα υποστηρίζουν 3D. Επίσης, το HoloLens είχε ένα καινούργιο on-stage demo όπου έφερε ένα 3D αντικείμενο που είχε σκαναριστεί πρωτίστως στον πραγματικό κόσμο.

Η Jenn McCoy του Xbox, ανακοίνωσε την επίσημη ενσωμάτωση του Beam στην Xbox εφαρμογή. Πρόκειται για μια broadcasting υπηρεσία, όπως το Twitch, η οποία θα κάνει εύκολο το game streaming στα Windows 10 και το Xbox One. Στο demo, έδειξε το broadcast να ξεκινάει ακαριαία. Ο καθένας έτσι μπορεί να προβάλλει σε stream το gameplay του, ενώ ένα διαφανές chat window προβάλει σε πραγματικό χρόνο τα σχόλια. Ακόμη, μέσω του Arena on Xbox, μπορείτε να ξεκινήσετε τα δικά σας Custom Tournaments μεταξύ των φίλων σας. Το νέο update θα φέρει επίσης την υποστήριξη για Dolby Atmos ήχο στο 4K Blu-ray player του Xbox One S.

Το Windows 10 Creators Update θα κυκλοφορήσει δωρεάν σε όλες τις Windows 10 συσκευές την άνοιξη του 2017.

qbgbf3a

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSurface Studio: Η Microsoft καινοτομεί και μας παρουσιάζει το πρώτο της desktop PC
Επόμενο άρθροSurface Book i7: Νέο notebook από την Microsoft

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με την τεχνολογία. Πάντα τα χέρια μου κράταγαν ή χρησιμοποιούσαν κάποια συσκευή, ένα ηλεκτρονικό, έναν υπολογιστή! Δεν την έχω αφήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλοντας να δείξω την αγάπη μου για αυτήν, δημοσιεύω σε αυτό το καταπληκτικό Blog Τεχνολογίας όπου ελπίζω να σας αρέσει. Θα χαρώ πολύ να μου λέτε την γνώμη σας και να συζητάμε για διάφορα θέματα! :)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ