Οι θήκες Grip ήταν πάντα από τις αγαπημένες μας θήκες για κινητά. Η Dbrand μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση για τα Pixel 9, 9 Pro και 9 Pro XL.

Αν κάτι λειτουργεί καλά, μην το αλλάζεις. Η Dbrand έχει τροποποιήσει την πολυχρησιμοποιημένη θήκη Grip για να ταιριάζει με το νέο σχέδιο της σειράς Pixel 9. Αυτό το νέο σχέδιο διαθέτει ένα νησί για την κάμερα αντί για μια μπάρα και πιο επίπεδες πλευρές με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε.

Η θήκη Grip διαθέτει μικρο-υφή που την κάνει αντιολισθητική σχεδόν σε κάθε περίσταση. Έχει επίσης αντιολισθητική επένδυση στις κάτω πλευρές για ακόμα περισσότερη τριβή. Στο χέρι, οι θήκες της Dbrand αισθάνονται εξαιρετικά, και αν και δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τη νέα θήκη Grip, φανταζόμαστε ότι η σειρά Pixel 9 δεν διαφέρει.

Η θήκη διαθέτει εξαιρετικά κλικ κουμπιά και έναν πολύ ισχυρό μαγνήτη συμβατό με το MagSafe στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις αγαπημένες σας βάσεις.

Το πίσω μέρος της θήκης είναι ελαφρώς εσοχή για επιπλέον κράτημα και για να διευκολύνει τις δερμάτινες επενδύσεις της εταιρείας. Η Dbrand προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από επενδύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στην ίδια τη θήκη ή στο κινητό. Με αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τη θήκη ώστε να ταιριάζει πιο προσωπικά με το στυλ σας.

Οι πιστοποιημένες από την Google θήκες της Dbrand είναι διαθέσιμες τώρα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας για €54.90 και θα αποσταλούν κάποια στιγμή αυτό το μήνα. Η θήκη Grip θα είναι διαθέσιμη για τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL αυτόν τον μήνα, ενώ το Pixel 9 Pro Fold θα έρθει λίγο αργότερα.